Herinneringssieraden, een nieuw leven voor een juweel

Herinneringssieraden zijn sieraden waarbij oud goud verwerkt wordt in één van onze ontwerpen. Een juweel krijgt daardoor symbolische en emotionele waarde en een wel heel speciale betekenis voor degene die ze draagt. Goud van een dierbare wordt hergebruikt, een edelsteen of diamant overgezet om zo een juweel voor het leven van te maken. Onze handgemaakte sieraden lenen zich bij uitstek voor het verwerken van uw dierbare erfstukken. Laat u zich door ons adviseren over de mogelijkheden. Er kan zo veel meer dan u denkt.

 

Een sieraad met eeuwigheidswaarde

Herinneringssieraden hebben vaak een diepere betekenis en worden dikwijls beschouwd als levenssieraad. Misschien hebt u thuis nog oud goud of oude sieraden liggen en wilt u het hergebruiken? Erfstukken uit uw familie of een oude trouwring die u niet meer draagt? Vaak zijn dit sieraden met een symbolische of emotionele waarde omdat de persoon van wie het juweel ooit is geweest, of van wie u het heeft gekregen een dierbare voor u was.

Deze sieraden kunnen worden hergebruikt in onze ontwerpen. Soms gebruiken we een mooie edelsteen of diamant of gouden elementen van een trouwring. Zo draagt u toch iets van deze persoon met u mee in uw nieuwe juweel. We nodigen u graag uit om een keer bij ons langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Maak een afspraak

In ons atelier ontvangen we je graag om het sieraad te bespreken wat voor jou zo bijzonder is.  Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs in Alkmaar.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Home

Home

SO-PHIE

SO-PHIE