Een webshop met een winkel in Alkmaar

Natuurlijk kunt u bij ons online bestellen in onze webshop. Omdat wij onze sieraden altijd speciaal voor onze klanten maken hebben wij graag ook graag persoonlijk contact.
Een sieraad is nu eenmaal een zeer persoonlijk accessoire dat u voor langere tijd draagt.

Wij informeren u op deze pagina over onze online bestelmogelijkheden.

Bestellen via de webshop met de zekerheid van persoonlijk contactBijzondere handgemaakte aanschuif ring van zilver en goud

Wanneer u uw sieraad online wilt bestellen, dan is dat mogelijk. Het door u bestelde sieraad wordt vrijwel altijd speciaal voor u gemaakt en dat is anders dan bij de meeste online winkels. Daarom vragen wij uw geduld wanneer u iets moois bij ons besteld. De levertijd van onze handgemaakte sieraden is meestal zo’n 6 weeks.

Misschien hebt u wel speciale wensen. Een andere goudkleur of een andere steen? Of u wilt kleine aanpassingen aan het sieraad en dat met ons overleggen? Wij passen desgewenst onze sieraden aan uw wensen aan. Daarom vinden wij persoonlijk contact zo belangrijk.

U vindt een overzicht van de meestgestelde vragen over online leveringen hier.

 

Hoe kan ik mijn sieraad bestellen?

Via onze webshop kunt u uw sieraad bij ons bestellen, maar u mag natuurlijk ook gewoon bellen om een en ander met ons door te spreken. Bij ringen is het natuurlijk noodzakelijk de juiste maat te vermelden. Dit kunt u aangeven in het bestelproces van de webshop.

Als u uw ringmaat nog niet weet, dan kunt u bij ons een multisizer bestellen. Met dit handige hulpmiddel kunt u op eenvoudige wijze uw ringmaat meten. U kunt de optie multisizer selecteren bij het bestellen van de ring. Wilt u liever eerst een multisizer ontvangen voordat u besteld? U kunt de multisizer hier aanvragen.

Hoe kan ik mijn sieraad betalen?

Via onze webshop kunt u afrekenen met Ideal of door middel van creditcard transacties (VISA/Mastercard). Dit gebeurt in de vertrouwde betaalomgeving van Robobank Omnikassa. Een veilige en betrouwbare manier van afrekenen. Na het bestelproces en betaling ontvangt u van ons een bevestiging per email met daarin ook de factuur van uw bestelling.

Hoe wordt mijn sieraad verstuurd?

Wij versturen uw sieraad altijd per aangetekende en verzekerde post. Zo is het pakket altijd verzekerd en weten we zeker dat u het ontvangt. U hoeft zich hierover geen enkele zorgen te maken. Daarnaast kunnen wij altijd het pakket traceren via Track & Trace. Omdat het pakket aangetekend wordt verstuurd moet u wel tekenen voor ontvangst.

Voor opdrachten boven de € 500.- rekenen wij geen verzendkosten. Daaronder rekenen wij € 10.-.

Een overzicht van meestgestelde vragen over leveringen vindt u hier

 

Hoe lang duurt een gemiddelde levering?

Al onze sieraden zijn unieke stukjes handwerk. Dat betekent dat wij het door u bestelde sieraad in de meeste gevallen speciaal voor u gaan maken. De gemiddelde levertijd is afhankelijk van het sieraad, maar ligt tussen de 4 en 6 weeks. Mocht het sieraad op voorraad zijn dag is de levertijd ongeveer 3 werkdagen.