PHIE Art jewels
COLLECTIE

De collectie van PHIE Art Jewels is bijzonder uitgebreid. De juwelencollectie bestaat uit ringen,  colliers, halssieraden en oorbellen.

Alles in die uitgesproken herkenbare stijl van PHIE. Ornamenten voor het lichaam. Zinnenprikkelend, handgemaakt en exclusief.

Halssieraden

Handgemaakte halssieraden om mee te pronken, zo omschrijven we ze het liefst. De collectie van PHIE Art Jewels bestaat uit colliers, wisselsystemen en hangers. Mooie zoetwaterparels met een zilveren of gouden sluiting. Of sierlijke objecten met een prachtige diamant. Prachtige kettingen met speelse en soms weelderige barokke hangers. Alles met de stijlvolle signatuur van goudsmid Sophie Jong.

Halssieraden Bekijken

Ringen

De collectie handgemaakte ringen van PHIE is bijzonder, uniek en uitgebreid. Prachtige edelmetalen zoals goud en zilver worden gecombineerd met edelstenen, parels en diamanten. En steeds vaker worden sieraden hergebruikt om een ring te ontwerpen met emotionele waarde voor de draagster. Zo kunnen wij een oud sieraad verwerken in een eigen nieuw ontworpen sieraad, zoals een ring, armband, oorbellen of hanger . Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak.

Ringen Bekijken

Oorbellen

Handgemaakte oorbellen zijn praktische, maar ook veelzijdige accessoires. Oorstekers met fraaie stenen. Oorhangers met parels. Zilveren met gouden creolen in de stijl van de pronkringen. De collectie oorbellen van PHIE Art Jewels biedt een royale keuze voor elke vrouw.

Oorbellen Bekijken

Trouwringen & Verlovingsringen

Handgemaakte trouwringen & verlovingsringen zijn het ultieme symbool van de liefde. Ze vormen eem blijvende herinnering aan een prachtige dag. De ringen die jullie met elkaar verbinden.  PHIE Art Jewels biedt een bijzondere collectie trouwringen en verlovingsringen die nét even anders zijn. Maar de ringen op deze pagina zijn slechts voorbeelden. Voor trouwring geldt meestal dat het maatwerk is. Speciaal voor jullie ontworpen, en natuurlijk handgemaakt. Zilver wordt gecombineerd met verschillende kleuren goud en afgezet met edelstenen of diamanten. Ook wanneer jullie oude sieraden van dierbaren willen verwerken in de ringen dan is dat mogelijk. Alle trouwringen komen van de hand van sieradenontwerpster en edelsmid Sophie Jong.

Trouwringen & Verlovingsringen Bekijken

Armbanden

Prachtige uitgesproken juwelen voor aan je pols. Armbanden gemaakt van zilver en soms gecombineerd met goud. De uitgesproken stijl van ontwerpster Sophie Jong is duidelijk herkenbaar in deze stijlvolle sieraden die je nergens mee kunt vergelijken. Van de armbanden worden slechts enkele stuks gemaakt waardoor deze collectie echt iets voor de fijnproevers is. Natuurlijk kunnen wensen van onze klanten in de armbanden worden doorgevoerd, zoals speciale afwerking en combinaties met verschillende goudkleuren.

Armbanden Bekijken
Openingstijden

Openingstijden

Online bestellen

Online bestellen

SO-PHIE

SO-PHIE