Contact & Afspraak

U bent tijdens onze openingstijden van harte welkom om vrijblijvend onze collectie te komen bekijken in onze winkel in Alkmaar. Komt u van ver en wilt u liever een afspraak maken?  U kunt het formulier onderaan deze pagina gebruiken om een afspraak met ons te maken maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Ook wanneer u liever op een maandag of dinsdag langskomt kunt u dat bij ons aangeven. We maken graag een afspraak met u.

Afspraak maken

Winkel & Atelier in Alkmaar

PHIE Art Jewels
Hekelstraat 1
1811 BL Alkmaar
Email info@phie.nl
Telefoon 072-5200631
Mobiel (Paul) 0653289509

Openingstijden

Woensdag 11.00 – 17.00
Donderdag 11.00 – 17.00
Vrijdag 11.00 – 17.00
Zaterdag 11.00 – 17.00

Maandag, Dinsdag of Donderdagavond alleen op afspraak

Virtuele Rondleiding

U woont niet naast de deur en wilt toch graag een keer langskomen?

De sieraden op onze website geven een goede indruk van onze collectie. Maar toch wilt u de ontwerpen wellicht een keer in het echt bekijken en vasthouden. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom. De straat waarin het atelier van PHIE Art Jewels zich bevindt, is alleen toegankelijk voor voetgangers. U kunt uw auto het beste parkeren in één van onderstaande parkeergarages:

Karpertongarage: op slechts twee minuten lopen van ons atelier. Meer informatie vindt u hier

Schelphoekgarage: op slechts zes minuten lopen van ons atelier.  Meer informatie vindt u hier

Alkmaar prachtstad

De stad Alkmaar leent zich bij uitstek voor een leuk dagje uit. Bent u van plan een keer bij ons langs te komen en wilt u een bezoek aan ons atelier combineren met iets cultureels of een lekker etentje? Er zijn tal van mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Breng eens een bezoek aan het Biermuseum of, als u een fan bent van de sixties, het Beatles museum. Bezoek de kaasmarkt van april tot september op vrijdagmorgen. Diverse restaurantjes bieden u een heerlijke kaart om van te smullen. Er is zoveel te doen in onze prachtige stad! En Alkmaar ligt natuurlijk vlakbij het strand. Kortom, u zult zich prima vermaken tijdens een bezoek aan Alkmaar.

Twee prima restaurants die wij u van harte aanbevelen voor zowel lunch als diner zijn:

Restaurant 1480, meer informatie vindt u hier

Restaurant Abby’s, meer informatie vindt u hier

 

Afspraak maken?

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en voorkeuren. U kunt onze sieraden bekijken en ervaren. Wij ontvangen bij voorkeur op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.