Veelgestelde vragen

Natuurlijk kan het zijn dat u na, of voor het doen van uw bestelling vragen heeft over onze werkwijze. Hoe wordt uw bestelling afgehandeld, hoe lang wacht u op uw bestelling, vragen die wij dikwijls krijgen.

De meest gestelde vragen treft u, inclusief antwoord hieronder.

Omdat al onze sieraden met de hand worden gemaakt duurt het meestal 6 weeks voordat we het pakketje kunnen opsturen. Maar je geduld wordt beloond. We gaan een prachtig juweel voor speciaal jou maken.

We versturen onze sieraden met PostNL via aangetekende post. Hiermee hebben wij zeer goede ervaringen en het pakket komt altijd aan.

Als post aangetekend wordt verstuurd dan is het pakket altijd te traceren met een barcode. Daarbij komt dat het pakket is verzekerd. Het sieraad wordt pas jouw eigendom als er voor is getekend. Tot die tijd dragen wij de verantwoordelijkheid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.

PostNL draagt aansprakelijkheid voor zoekgeraakte pakketten, maar alleen als deze aangetekend zijn verstuurd. Dat is de reden dat wij geen alternatieve verzendwijze hanteren.

PostNL laat een briefje achter in uw brievenbus, een zogenaamde kennisgeving. Met dit bewijs en uw legitimatie kunt u vervolgens uw pakket afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Op de achterkant van de kennisgeving die PostNl in uw brievenbus stopt wanneer u niet thuis bent vult u de naam in van de gemachtigde. U zet u uw handtekening. De gemachtigde kan dan met de kennisgeving en zijn eigen legitimatie naar het Postkantoor gaan om uw brief of pakket af te halen.

Als uw pakket is verstuurd verandert de status van uw bestelling. Hierover wordt u per email geïnformeerd.

Het komt niet vaak voor, maar als de door jou bestelde ring niet past dan zullen we dat altijd in overleg met jou op lossen.

Dat ligt er een beetje aan. Als het product op voorraad was dan heb je een bedenktijd van 14 dagen. Dat is wettelijk zo geregeld. Je kunt dan eventueel je sieraad retour sturen. Als het speciaal voor je is gemaakt dan wordt dat wat lastiger maar zullen we altijd naar een oplossing zoeken. We willen natuurlijk wel graag dat je tevreden bent over ons product.

Phie Art Jewels biedt haar klanten de mogelijkheid om via een professionelen webshop en betrouwbare betaalomgeving sieraden online te bestellen. Maar omdat wij ook een fysieke winkel in de binnenstad van Alkmaar hebben zijn we altijd voor jou bereikbaar en aanspreekbaar. Tastbaar en betrouwbaar indien jij daar om vraagt.

Dan kun je ons altijd bellen of bij ons in de winkel langskomen. We staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen. Mail naar info@phie.nl of bel met 072-5200631

Meer informatie over aangetekend versturen via PostNL vind je hier